Sprutmåleri av ditt kök och dörrar

Har du tröttnat på att dina möbler eller köksluckorna tappat glansen? Dina innerdörrar kanske har mist det snygga utseendet? Eller är det garderoberna och andra möbler som har förlorat sin lyster och behöver fräschas upp. Istället för att spendera både tid och pengar på att leta efter nya produkter och möbler kan du istället bara måla om dem och helt plötsligt har du ett fräscht resultat som ger helheten ett nytt intryck. Genom att sprutmåla köksluckor, dörrar, garderobsdörrar eller möbler kan ditt hem få ett rejält upplyft och en helt ny fräschör.

För det bästa resultatet vid sprutmåleri

När man väljer att sprutmåla får man inte de traditionella ränderna en pensel eller roller lämnar efter sig. Sprutmålning ger en jämn yta utan att rinna och täcker området med ett perfekt slutresultat. Oavsett struktur på möbeln, köksluckan eller hyllan fylls alla skrymslen, kanter, lister eller specialdesign med sprutmålning till skillnad från vanlig målning. Det är det mest effektiva och smidigaste sättet att få något ommålat. Med sprutmålning håller färgen längre vilket gör att ytan på din möbel, kökslucka eller garderobsdörr ser nyare ut och varar längre.

​TRÖTT PÅ DINA GAMLA KÖKSLUCKOR?

Vi på Skurups Måleri hjälper dig förnya dina gamla möbler och får ditt hem, ditt kök eller dina garderober att se nya ut igen. Med lång erfarenhet av sprutmålning har vi lösningen för dig och dina behov.​

Kontakta oss för mer information

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

​Skurups Måleri AB

Org: 5564147196

Spårgatan 9
27430 Skurup